SON DAKİKA
Hava Durumu

İMSİAD'dan deprem bölgesine 80 konteyner bağışı

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Demir, Kahramanmaraş merkezli olmak üzere bölgedeki 11 ilde 6 Şubat tarihinde ve sonrasında yaşanan yıkıcı depremlerden etkilenen vatandaşların geçici konuklamalarına destek vermek amacıyla bölgeye 80 konteyner ev gönderdiklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2023 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2023 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
İMSİAD'dan deprem bölgesine 80 konteyner bağışı

Yönetim Kurulu olarak göreve başladıklarının ikinci gününde ülkede asrın felaketinin yaşandığını söyleyen İMSİAD Başkanı Şeref Demir, ilk andan itibaren seferber olduklarını ve deprem bölgesine iş makinalarından araç gereçlere kadar yardım malzemeler gönderdiklerini söyledi. Yardımlarının devam ettiğini dile getiren Demir, “Bu kapsamda yaşanan can ve mal kayıpları ile ülkeyi yasa boğan deprem bölgesindeki vatandaşlara destek olmak amacıyla bölgeye 80 konteyner ev gönderildi. İMSİAD bölgede yaraların sarılması adına devlet kurumları, STK’lar ve hayırseverler eliyle yapılan çalışmalara destek verip, devlet eliyle yapılacak kalıcı konutların inşasına kadar afetlerden etkilenen vatandaşları kış aylarının zorluklarından koruyup, tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek konteyner evlerini bölgeye sevk edildi” dedi.

İMSİAD ailesi olarak afetzede vatandaşların diğer birçok ihtiyacına cevap verecek yardımlarda bulunduklarını anlatan Başkan Demir, “İMSİAD Yönetimi ve üyeleri olarak yardım çalışmalarımız devam edecek. Devletimiz, ilgili kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz ve hayırsever milletimizin destekleri ile yaralarımızı hep birlikte saracağız. Bir daha böyle acılar yaşamamak temennisiyle depremlerde vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.