SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabey’de Bilim Sanat Merkezi açılıyor

Karacabey’de kurulum aşamasında olan Bilim Sanat Merkezi, ikinci dönemde eğitim hayatına başlayacak. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Bilal Güner ile bir araya gelirken, gerçekleşen görüşmede Güner, merkeze katkılarından dolayı Başkan Ali Özkan’a teşekkürlerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Karacabey’de Bilim Sanat Merkezi açılıyor

Eğitimden kültür sanata, spordan ekonomiye kadar pek çok alanda yatırımların merkezi haline gelen Karacabey’de, Bilim Sanat Merkezi de açılışa gün sayıyor.

Karacabey’de kurulum aşamasında olan Bilim Sanat Merkezi, ikinci dönemde eğitim hayatına başlayacak.

Görsel sanatlar, müzik ve genel yetenek alanlarında özel yetenekli bireylerin bu yeteneklerinin geliştirilmesi amacıyla oluşturulacak merkez, okul dışındaki saatlerde öğrencilere eğitim verecek.

Yeni yeteneklerin ortaya çıkması hedefleniyor

Bilim Sanat Merkezi, Müdürü Bilal Güner, önceki gün Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek, yani açılacak merkeze katkılarından dolayı kendisine teşekkür etti.

Merkezde, şubat ayı itibarıyla ikinci dönemde eğitim faaliyetlerine başlanacağını dile getiren Güner, “Kırtasiyeden, altyapıya ve merkezin çeşitli kullanım araçlarına kadar önemli katkılar sunan Karacabey Belediyesi’ne teşekkürlerimi iletiyorum. Umuyorum ki bu merkez, Karacabey’in bilim ve sanat anlamındaki gelişimine önemli bir katkı sağlayacak” dedi.

Desteklerimiz devam edecek

Başkan Ali Özkan da geleceğimiz olan öğrencilere, yeteneklerini geliştirerek bu yeteneklerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla oluşturulan Bilim Sanat Merkezinin ilçeye değer katacağını ifade ederken, Karacabey Belediyesi olarak her zaman ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Öte yandan, Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesinde geçici olarak faaliyet gösterecek olan Bilim ve Sanat Merkezi’nin, ilerleyen zamanda kendi binasına geçmesi planlanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.