SON DAKİKA
Hava Durumu

Muharrem İnce'nin salon tepkisine Turgay Erdem'den yanıt

“Salonları yasaklasanız kaç yazar; meydanlar, sokaklar, caddeler bizimdir” diyerek Bursa’da yaşadığı salon krizine ilişkin paylaşım yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’den cevap geldi.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2023 07:39
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2023 07:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Muharrem İnce'nin salon tepkisine Turgay Erdem'den yanıt

Bir dizi ziyaret için Bursa’ya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Nilüfer Görükle ilçesindeki salon etkinliğinin iptal edilmesi üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘‘Bursa’da belediyenin salon etkinliğimizi iptal etmesi üzerine sokakta gençlerimizle buluştuk. Salonları yasaklasanız kaç yazar; meydanlar, sokaklar, caddeler bizimdir. Teşekkürler gençler” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamanın ardından Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de sosyal medya üzerinden konunun bir ‘yanlış anlaşılma’dan kaynaklandığını ifade etti.

Turgay Erdem’in açıklaması şöyle:

“Nilüfer Belediyesi olarak böyle bir engellemenin olmayacağını siz de çok iyi biliyorsunuz. Görükle programınızla ilgili bir yanlış anlaşılma olduğu aşikâr. Ne adı geçen alan bize ait, ne de bize salonla ilgili gelen bir talep var.” diyerek karşılık verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.