SON DAKİKA
Hava Durumu

Tophane’de Mezunlar günü kutlandı…

Bu sene kuruluşunun 156. yılına ulaşan Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Mezunlar Günü törenle kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 13:56
Kaynak: Bülten
Tophane’de Mezunlar günü kutlandı…

Bursa’nın sanayileşmesine öncü olan ve iş dünyasında gerek fabrika sahibi, gerekse çalışan pozisyonunda pek çok mezun veren Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kendi alanındaki okullara da öncülük yapıyor.

Bu sene 39. kez yapılan Mezunlar Gününe Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, Mesleki Teknik Eğitimden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bülent Altıntaş, Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Erkan Tokdil, Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Güçlendirme Vakfı Başkanı ve NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, Bursa protokolünün yanı sıra okul eski ve yeni öğretmenleri ile mezunları katıldı.

Mezunlar Gününü organize eden ve açılışta ilk konuşmayı yapan Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Güçlendirme Vakfı Başkanı ve NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, “Vakıf olarak birlik ve beraberlik için çalışıyoruz. Valimiz başta olmak üzere İl yöneticilerimiz Okulumuza destek veriyorlar. Mezunlarımızdan da ricamız yılda bir kez bilem olsa vakfa bağış yapılmalı ki, yıllardır gelenek olan ihtiyaç sahibi öğrencilere burs desteğini devam ettirmek istiyoruz ve sizlerin desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Törene katılan Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu da, “156 yıldır ülkemiz emek ve katlı üreten okulumuz Bursa’nın gururu ve önemli markalarından birisidir. Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 156 yıldır devam eden bir gelenektir” şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Erkan Tokdil de, “Okulumuzda 9 alanda eğitim öğretim devam etmektedir. 2 yıldır Sektörel Mükemmeliyet Merkezi olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Ülkemizdeki 10 uluslararası meslek lisesinden birisiyiz ve bu sene de Kosova’dan gelen öğrencileri misafir etmekteyiz” dedi.

Mezunlar adına Hasan Kul’un konuşmasının ardından Diniz Holding, NOSAB ve Pınar Metal’in destekleriyle gerçekleştirilen kutlama programında, 50 yıl önce eğitimini tamamlayan 400’ün üzerinde mezuna da anı plaketi verilirken, 1973-1974 eğitim öğretim dönemi mezunları anı fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bülten

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.