SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeniköy yolu bölgeye değer katacak

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Karayazı’yı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede Özkan, Yeniköy yolu ile Karasu ve Uluabat’ta planlanan altgeçit projelerini de değerlendirme imkanı buldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2022 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2022 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Yeniköy yolu bölgeye değer katacak

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Karayazı’yı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede Özkan, Yeniköy yolu ile Karasu ve Uluabat’ta planlanan altgeçit projelerini de değerlendirme imkânı buldu.

Yılların beklentisiydi

Gerçekleşen görüşmede Özkan, Yeniköy yolunda gerçekleştirilen genişletme çalışmaları başta olmak üzere çeşitli konulardan ilgi alakasından dolayı Karayazı’ya teşekkür ederek, “Sayın Bölge Müdürümüz ile ilçemizin yıllardır beklenen bir çalışması olan Yeniköy yolunun genişletme çalışmalarını değerlendirdik. Gerçekten yılların beklentisi olan bir çalışma. Bölgeye her anlamda olumlu bir değer katacak. Ben bu anlamda değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Farklı projeler de var

“Bunun yanında, farklı noktalarda düşündüğümüz veya önerdiğimiz projelerimiz de var” diyen Özkan, Karasu Mahallesi ile Uluabat’ta planlanan alt geçit çalışmaları bunlardan biri. Ayrıca ilçemizin genelinde ulaşım konusunda değerlendirmelerde bulunma imkânı bulduk. Sayın Karayazı’ya ilçe halkımız adına teşekkürlerimizi yineliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.