SON DAKİKA
Hava Durumu

Elon Musk hayalindeki ABD başkanının tarifini yaptı

Twitter'ın CEO'su Elon Musk, ABD seçimlerinde herhangi bir adayı desteklemeyeceğini söyledi. Musk, hayalindeki ABD Başkanı'nın tarifini de yapıt.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 07:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 07:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Elon Musk hayalindeki ABD başkanının tarifini yaptı

Elon Musk, 44 milyar dolara Twitter'ı satın aldığında birçok reklam veren reklamlarını kesmişti.

Musk, Londra'daki CEO Konseyi Zirvesi'nde bir açıklama yaparak çoğu reklam verenin Twitter'la ilgili endişelerinin giderildiğini ve çoğunun platforma reklam vermeye başladığını söyledi.

Musk göreve geldiğinden beri Twitter'da nefret söyleminin yayılması nedeniyle reklam verenler platformdan kaçmaya başlamıştı.

"Twitter'ı aldığın için pişman mısın?" sorusuyla karşılaşan Elon Musk, "Sonu iyi olan her şey iyidir" yanıtını verdi.

ABD SEÇİMLERİ

Yaklaşan ABD seçimlerine de değinen Elon Musk, herhangi bir adayı desteklemeyi planlamadığını ama çoğu Amerikalı gibi "oldukça normal birinin" yeni ABD başkanı olmasını istediğini söyledi.

Musk, Florida Valisi Ron DeSantis'in ABD Başkanlığı'na adaylığını Twitter'da bir etkinlikle açıklayacağını duyurdu. Musk ve DeSantis etkinlikte bir arada olacak. Ancak Musk, bu etkinliği birlikte yapmalarının DeSantis'i desteklediği anlamına gelmeyeceğini de söyledi.

İŞTEN ÇIKARMALAR

Twitter'ın tüm seslerin duyulduğu bir platform olmasını istediğini belirten Musk, Twitter'daki işten çıkarmalarla ilgili de konuştu.

Şirkete değer katmayan birçok çalışan olduğunu belirten Musk, Silikon Vadisi'ndeki birçok şirketin benzer kesintilere gidebileceğini vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.