SON DAKİKA
Hava Durumu

Kadirov: Batı ve Ukrayna istihbarat servisleri bana karşı terör saldırıları hazırlığında

Rusya Federasyonu’na bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Kadirov, Batılı istihbarat servislerinin Ukrayna servisleri üzerinden kendisine karşı terör saldırıları hazırladıklarını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Kadirov: Batı ve Ukrayna istihbarat servisleri bana karşı terör saldırıları hazırlığında

Çeçenistan lideri Ramzan Kadirov, Rossiya 1 televizyonuna demecinde Batılı istihbarat servislerinin Ukrayna servisleri aracılığı ile kendisine karşı terör saldırıları hazırlığında olduklarını söyledi.

Kadirov, “(Onlar) benden kurtulmak için her şeyi yapıyor. Avrupa istihbarat servislerinin Ukrayna servisleri aracılığıyla bana karşı terör saldırıları hazırladığına dair bilgi mevcut” ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda kendisine yönelik suikast planlayanların her hâlükârda kaybedeceklerinden emin olduğunu dile getiren Kadirov, “Beni bin kere öldürseler yine fikirlerimi değiştiremezler. Her türlü biz kazanacağız. Eğer ölürsek, kazanacağız. Hayatta kalırsak yüzde 100 kazanacağız ve hiçbir şekilde onların istedikleri olmayacak” vurgusunu yaptı.

‘Kiev’in tüm dünyada Rusları öldürmeye devam edeceğini’ söyleyen Ukrayna Askeri İstihbarat Dairesi Başkanı Budanov’un geleceği olmadığına dikkat çeken Kadirov, “Onu ya müebbet, ya da kurşun bekliyor. Çünkü Rus halkının kendi savunucuları var” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.