SON DAKİKA
Hava Durumu

Karneyi getiren bileti alacak

Yansıttığı tarihi değerlere uygun sergi, konferans, panel gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, sömestr tatili boyunca tüm öğrencilere kapılarını ücretsiz olarak açacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2023 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2023 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Karneyi getiren bileti alacak

Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın fetih gününün sanal olarak canlandırıldığı Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde öğrencileri tarihi bir yolculuğa çıkarıyor. Sömestr tatili boyunca karnelerini getirip müzeyi ücretsiz olarak ziyaret etme fırsatı bulabilecek öğrenciler, aynı zamanda düzenlenecek çeşitli etkinliklerle keyifli anlar yaşayacak.


Öğrencilere güzel bir hediye sunmak ve tarih bilinci aşılamak amacıyla ‘Karneni Al - Gel’ kampanyasını düzenlediklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bizler, yorucu bir eğitim dönemi geçiren öğrencilerimizin yüzlerini gülümsetmek istedik. Evlatlarımızın tatilin tadını doyasıya çıkarabilmesi için çeşitli programlar hayata geçirdik. Tatil süresince karnesini getirerek ücretsiz bir şekilde müzemizi ziyaret edebilecek öğrencilerimiz, Panorama 1326 kutu oyunu, kazı atölyesi ve kum boyama atölyesinden de faydalanacak. Tüm öğrencilerimizi Fetih Müzesi’ne davet ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.