SON DAKİKA
Hava Durumu

Arzu Lastikci Sözcü TV'de konuştu: EYT maaşları Eylül ayına kadar sarkabilir mi?

EYT düzenlemesi ile emekliliğe hak kazanan ancak maaşları henüz bağlanmayan emeklilikte yaşa takılanların yaşadığı sorun Sözcü Tv’de masaya yatırıldı. Sözcü Tv Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, yaşanan süreçle ilgili “Bir oyalama taktiği var.” ifadesini kullandı. EYT Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Lastikci ise, “Bu olay 15 günlük bir gecikme değil, Temmuz, Ağustos, Eylül aylarına sarkacak bir süreci gösteriyor bize.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Arzu Lastikci Sözcü TV'de konuştu: EYT maaşları Eylül ayına kadar sarkabilir mi?

EYT için başvuruda bulunulan ve henüz sonuçlanmayan müracaatlar için de çalışmalar devam ederken, maaş bekleyen EYT’lilerin yaşadığı mağduriyet Sözcü Tv’de masaya yatırıldı.

Sözcü TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal konuyla ilgili şunları söyledi:

“Bu EYT de yılan hikayesi, çünkü bir oyalama taktiği var. Seçim de yaklaşıyor, bir cümle de kurulması gerekiyor. Burada da Vedat Bey bu cümleyi kurdu: Biz, dedi ‘Mayıs’ta verecektik ama çok işler var, yetiştiremiyoruz. Haziran’da mutlaka vereceğiz.”

Haberde görüşlerine yer verilen Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Lastikci de şunları söyledi:

‘TEMMUZ-EYLÜL AYLARINA SARKACAK BİR SÜRECİ GÖSTERİYOR’

“Bu olay 15 günlük bir gecikme değil, Temmuz, Ağustos, Eylül aylarına sarkacak bir süreci gösteriyor bize. Bizim önceliğimiz tabi ki deprem bölgesiydi. ‘Deprem bölgesinde tüm EYT’lilere maaş bağlandı’ dedi ama burada da hala maaş bekleyen arkadaşlarımızın varlığını biliyoruz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.