SON DAKİKA
Hava Durumu

Sanayiciler için büyük kolaylık! Tedarikçi arama platformu: Easymizy

Sanayi kuruluşlarının, fabrikaların satın alma süreçlerine, alternatif tedarikçi arama platformu olarak destek veren Easymizy, tedarik sağlayan endüstriyel firmaların ise, yeni müşterilere ve yüzlerce yeni iş fırsatına hızlı, kolay ve güvenilir şekilde ulaşmasını sağlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2022 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2022 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Sanayiciler için büyük kolaylık! Tedarikçi arama platformu: Easymizy

2021 yılında faaliyetlerine başlamış olan ‘www.easymizy.com’ platformunda sanayi kuruluşları, fabrikalar ve bunlara tedarik sağlayan firmalar aynı portal üzerinde bir araya getiriliyor. Üreticilerin talepleri tedarikçi firmalara hızlı bir şekilde iletiliyor. Tedarikçi kuruluşların da yeni iş fırsatlarına ulaşarak büyümelerine katkı sağlanıyor.

Türkiye genelinde, otomotiv sanayinde yoğunluk Bursa’da olmak üzere; 6 ana sanayi ve 20’ye yakın yan sanayi portala üye olmuş durumda.

Öte yandan 300’ün üzerinde farklı alanda hizmet veren tedarikçiler de portalın üyesi...

Firmanın Genel Müdürü Buğra Berk Sırmacı ile Kurucu Ortağı Emin Direkçi, Türkiye’de bir öncü olan Easymizy’nin, uluslararası alanda da ilklere imza atacağını söylediler.

Easymizy, üretici ve tedarikçi arasında bir köprü

Easymizy Genel Müdürü Makine Mühendisi Buğra Berk Sırmacı, “Endüstri 4.0’ın yaygınlaşmaya başladığı bu günlerde, dijitalleşme trendine uyum sağlayan Easymizy’nin, altyapısı son derece güvenilir bir yazılıma ve kendini geliştirebilen bir yapay zekaya sahip. Bu sayede, üreticilerden gelen talepleri saniyeler içerisinde en doğru tedarikçilerle eşleştirebiliyor. Portalı inşa ederken bizim en çok dikkat ettiğimiz konular güvenlik ve gizlilikti. Easymizy, üretici ve tedarikçi arasında bir köprü görevi görerek iki tarafı bir araya getirdikten sonra aradan çekiliyor. Fabrikalar ve tedarikçi firmaların yeni iş birlikleri yaptığını öğrenmekten gurur duyuyoruz.” diye konuştu.

Vakit kaybının önüne geçiliyor

Sırmacı, sanayi de sektörün böyle bir hizmete gözle görünür şekilde ihtiyaç duyduğu için bu çözümü hayata geçirdiklerini belirterek, “Sektör ihtiyaçlarını karşılayacak geniş bir ekosistem oluşturulmuş durumda. Easymizy ile, fabrikadaki kullanıcılar endüstriyel taleplerini ücretsiz şekilde, 1 dakika gibi kısa bir süre içerisinde oluşturarak, bu iş için harcanan vakit kaybını azaltıyor ve alternatif tedarikçilerin kendilerine ulaşmasını sağlıyor.

Easymizy’de ücretsiz üyelik imkanı

Sisteme www.easymizy.com adresi üzerinden 1 dakika gibi kısa sürede ücretsiz üye olunabileceği bilgisini paylaşan şirketin kurucu ortağı Emin Direkçi ise, “Easymizy olarak üreticiler ile tedarikçiler arasında kurmuş olduğumuz köprü vazifesinden son derece mutluluk duyuyoruz. Bizimle çalışan firmalar zamanlarını daha verimli kullanarak zaman kaybı yaşamıyor. Hızlı ve güvenli bir şekilde ana ve yan sanayi kuruluşlarını alternatif tedarikçilerle bir araya getiriyoruz. Böylelikle her iki tarafa da katma değer sağlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.