SON DAKİKA
Hava Durumu

ÜÇGE akıllı teknolojilerini dünya perakendesiyle buluşturdu

ÜÇGE, blu.xone markası çatısı altında hayata geçirdiği yeni nesil dijital çözümleri ve iECO markalı depozito iade sistemlerini içeren yeni ürün ve çözümleriyle, perakende sektörünün en büyük fuarı olan Euroshop 2023’te dünya perakende sektörüne eşsiz bir deneyim platformu sundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
ÜÇGE akıllı teknolojilerini dünya perakendesiyle buluşturdu

Almanya Düsseldorf’da 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında düzenlenen EuroShop 2023 uluslararası perakende sektörünün en önemli aktörlerini bir araya getirdi. Fuarın bu yıl Silver Sponsorları arasında da yer alan ÜÇGE, 11. salon F23 numaralı 400m2’lik standında perakende sektörüne yönelik yeni çözümleri ile ziyaretçilerini ağırlarken, 7A salonu G25 numaralı standında Depozito Yönetim Sistemi’ne hizmet eden iECO markalı Depozito İade Otomatları, Kamusal İade Merkezi ve Doğrulama Tesisi sistemlerini dünya perakende sektörü ile buluşturdu.

                                                           

Fuarda açıklama yapan ÜÇGE Genel Müdürü Esra Güven “Öncelikle ülkemizde yaşanan deprem felaketinin derin üzüntüsünü yaşadığımızı ifade etmek isterim. Burada buruk bir fuar geçirdik, kalbimiz Türkiye’de idi. ÜÇGE olarak yaraları bir nebze olsun sarabilmek adına tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aynı zamanda bu zor günlerin aşılmasında daha çok yatırım ve daha çok istihdam için çok daha fazla çalışacağız ” dedi.

Güven, fuarla ilgili açıklamasında ise “Akıllı teknolojiler hızla gelişiyor. Tüketicilerin beklentileri de bu yönde evriliyor ve tüketiciler düşündüğümüzün de ötesinde bu dönüşüme uyum sağlıyorlar. Tüketiciler bu dönüşüme paralel olarak markaların sürdürülebilir geleceğe olan katkısını da sorguluyorlar. Bu bağlamda perakende ve tüm iş dünyası yeni nesil tüketici beklentilerini karşılayacak hatta beklentilerin ötesini tasarlayabilecek bir vizyonla ilerleyebilme yeteneğine sahip olmalıdır. Perakende sektöründe de veriye dayalı ve sürdürülebilirlik temelli strateji, güvenli ve hızlı şekilde uzaktan yönetim, enerji verimliliği, kişiselleştirilmiş ve eşsiz müşteri deneyimi başlıkları öne çıkıyor. Burada tüm paydaşlar ortak bir sinerjide birbirini geliştirmelidir. Biz de yeni dünyada müşterilerimiz ile ortak hedefler doğrultusunda farklı projeler ve deneyimler geliştiriyoruz.

ÜÇGE olarak kuruluşumuzdan bu yana, kurucumuz merhum Gökçin Aras’ın da öğretileri ve vizyonunun yansıması olarak, kurum felsefemizin temel taşlarından biri de ‘yenilikçilik’ değeridir. Bu değer kapsamında odağımıza sürdürülebilir gelecek ve dijital dönüşümü alarak gelişimimizi sürdürüyoruz. Geleceğe yönelik vizyonumuzu, içinde bulunduğumuz sektörlere öncülük etmek ve yüksek teknolojili çözümler sunmak için geliştiriyoruz. Aynı zamanda işletmemizde de atıkları en aza indirgemek ve karbon ayak izimizi daha da azaltmak için sürekli çalışıyoruz.

Euroshop 2023’te Mağaza ekipmanları ve raf sistemlerimiz ile entegre perakende çözümlerini içeren özel dijital deneyimlerle Euroshop Fuarında bu yıl iki ayrı stantta ziyaretçilerimizi ağırladık.

Bu yıl standımızda çok özel bir marka oluşumumuzun da lansmanını gerçekleştirdik. Şirketin değerlerini ve teknolojik yaklaşımını bulut altyapısı altında yeni nesil IoT çözümlerinde birleştiren blu.xone markamızı ve çözümlerimizi ziyaretçilerimiz ile buluşturduk. Bu kapsamda; ÜÇGE ESL Akıllı Raf Etiketleri, Akıllı Sipariş Toplama Yazılımı ve Arabası, Aile Mobil Uygulaması, Mağaza Yoğunluk Haritası, Kasa Önü Yoğunluk Haritası, Ortam sıcaklık/ısı/ gürültü, hava kalitesi Yönetimi gibi dijital teknoloji uygulamaları ile farklı bir deneyim sunuyoruz.

Perakende teknolojileri alanında yer alan standımızda ise ülkemizde 2024 yılında yürürlüğe girecek olan Depozito Yönetim Sistemi’ne hizmet eden, iECO markalı Depozito İade Otomatları, Kamusal İade Merkezi ve Doğrulama Tesisi sistemlerini dünya perakende sektörü ile buluşturduk.

Dünyamıza ve topluma fayda sağlayan teknolojileri perakende sektörü ile buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.