SON DAKİKA
Hava Durumu

Adana'da 'Uyuşturucu satıyor musun?' sorusu cinayetle bitti

Adana’da bir kişi yol kenarında duran şahsa “uyuşturucu satıyor musun” diye sorunca çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Adana'da 'Uyuşturucu satıyor musun?' sorusu cinayetle bitti

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Yenibey Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta yürüyen İbrahim Salman, yol kenarında bekleyen Hasan G.'ye uyuşturucu madde satıp satmadığını sordu. Zanlı, bu soruya sinirlenince ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Birbirini darp eden ikiliden Hasan G., Salman'ı karnından bıçaklayıp kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Salman, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri de kaçan şüphelinin yakalanması için yaptığı araştırma da şahsın ailesine ait bir mobilyacıda saklandığını tespit etti. Adrese baskın yapan polis şüpheli Hasan G.'yi gözaltına aldı. Şüphelinin ifadesinde, “Sokakta yürürken, ‘Uyuşturucu satıyor musun' diye sordu. Mahallede akrabalarımın yaşadığını, bir daha böyle bir soru sormamasını söyledim. Sinirlendim ve tartışmaya başladık. Ayrılırken bana küfredince bıçakladım” dediği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.