SON DAKİKA
Hava Durumu

Ahmet Hakan: Sokak röportajları yasaklansın

Ahmet Hakan, "Hayatımda hiçbir zaman yasakçı bir tutumum olmadı. Tek istisnası var bunun: Sokak röportajları. Yasaklansın istiyorum bu röportajlar" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2022 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2022 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Ahmet Hakan: Sokak röportajları yasaklansın

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, "Komşuyu komşuya, anayı oğula, amcayı yeğene, dayıyı bütün mahalleye, mahalleyi şehre, şehri ülkeye düşman eden bir fitne odağı sokak röportajları. Öfke, nefret, kin duyguları ekiliyor tüm topluma bu sözüm ona röportajlarda. Nasıl edilir, nasıl yapılır bilmiyorum ama ülkemizin esenliği açısından eline mikrofon alanın dayıları birbirine kırdırdığı bu zıpırlığa bir son vermenin vakti geldi de geçiyor. Yasaklansın istiyorum bu röportajlar" ifadelerini kullandı.

'CHP’den İYİ Parti’ye doğru bir kaçış olabilir'

Öte yandan Ahmet Hakan, bugün kaleme aldığı yazısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “başörtüsü” çıkışını eleştirdi, “Durup dururken korkunç bir yenilgi duygusunu tattı taban. Üstelik tam da zafere sonsuz inandırılmışken. Kısa sürede toparlayamazsa... Bu iş Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığını bile tehlikeye sokacak bir boyut taşıyor gibi” diyen Hakan, “Milletvekilliği seçiminde CHP’den İYİ Parti’ye doğru bir kaçış olabilir. ‘Kemal Bey’le olmuyor, kurtar bizi Meral abla’ olayı yani” diye yazdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.