SON DAKİKA
Hava Durumu

Alper Özüpak EYT'lilere seslendi: 19 Mart'ta alanda olacağız!

EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıla emeklilikte yaşa takılan vatandaşlara seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Alper Özüpak EYT'lilere seslendi: 19 Mart'ta alanda olacağız!

İşte Özüpak’ın o paylaşımı:

Evet bütün başarısızlıklar EYT Federasyonu'nun, bütün suçları işleyen milyonluk miting yapıp seçimde "kaybetsem de yokum" dedirten de federasyondur ama 'EYT'nin hakkarını veriyoruz' dedirten de EYT emekçileridir çocuğunun kumbarasını kırıp mitinge gelen emekçi kardeşimdir.

Bütün başarılar sizin olsun fotoğraf çektirmeye kurtlar vadisi videolarına devam edin yete rki masa da mağdurları satmayın.

Siyasilere karşı iktidar ya da muhalefete bir duruş göstererek tastamam hak alın ama "staj olmazsa masadan kalkarız" ya da müjde müjde diye naralar atıp fotoğraf çektirip gelmeyin insanları kandırmayın.

İnsanlara umut dağıtırken tartışılan olmayın mücadeleden öğrendiklerimiz hayatımızın ögretileridir bize yol gösterici olsun yalakalık yapmadan insanca vicdan varsa.

Bütün sorunları biz yarattık rahatsızlık verdik.

14 yıllık mücadelede bizler sadece fotoğraf çektirdik milyonlarca km yol yaptık ve albüm doldu taştı ve sizler yete rki başarılı olun ama insanları yarı yolda bırakmayın dik durun dikleşmeden aynen Gönül BORAN ÖZÜPAK gibi hak isteyin mazlumun sesi olun ama kapı kulu olmayın.

Siz başarın siz takdiri alın siz iktidarla fotoğraflar çekin biz mağdurların yanında 19 Mart'ta tastamam EYT için işçi, emekçi kadınlar ve erkek kardeşlerimizle alanda olacağız. Siz Ankara'da mağdurları satmayın sarı EYT oldugunuzu yine yeniden kanıtlamayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.