SON DAKİKA
Hava Durumu

Alper Özüpak: Haklarımızı eksiksiz olarak isteyenleriz

EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, EYT’lilere seslenerek “EYT için çözüm üretmeyen Çalışma Bakanlığı’nı Çalışma Bakanlığı haline getiren, EYT için çözüm üretmeyen muhalefeti çalışır hale getirip çözümler ürettiren EYT Federasyonu’dur” dedi. Özüpak, EYT’lilerin haklarının eksiksiz olarak verileceği güne kadar mücadeleye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2022 19:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2022 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Alper Özüpak: Haklarımızı eksiksiz olarak isteyenleriz

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu, İstanbul Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde olağanüstü genel kurul gerçekleştirmiş, genel kurulda mevcut başkan Gönül Boran Özüpak yeniden seçilirken, Bolu, Düzce ve Sakarya EYT Dernekleri ihraç edilmişti.

EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, gelişmeler sonrası bugün de emeklilikte yaşa takılanlara seslendi.

Alper Özüpak’ın sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamaları şöyle:

“Kamuoyunun dikkatine;

EYT için çözüm üretmeyen Çalışma Bakanlığı’nı, Çalışma Bakanlığı haline getiren, EYT için çözüm üretmeyen muhalefeti çalışır hale getirip çözümler ürettiren EYT Federasyonu’dur ve bugün her yerde konuşulmasına neden olmasına gayret edenler de biz EYT mağdurlarıyız.

Yoktan var edilen EYT mücadelemiz, haklarımız için milyonları yan yana getiren EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Borak Özüpak ve dernek başkanlarımızın yılmak bilmez, hak aramada bütün dünyaya örnek olmasına neden olan mücadelesidir. 1999 öncesi haklarımız ve ABO, staj, intibak için mücadeleye, alansa alan, meydansa meydan diyerek; EYT mücadelesi bizi nerde görmek isterse bizim orda olacağımızı tekrar buradan açıklamak isterim.

Davamızın zarar görmemesi için hadsiz yapılan açıklamalara cevabımızı dün genel kurulda verdik ve bundan sonraki çalışmalarımızla vermeye devam edeceğiz.

EYT Federasyonu olarak çözüm noktasında yeni bir yaş, ya da prime takılmamıza neden olacak bir çözüme karşıyız ve 1999 öncesi haklarımızı eksiksiz olarak isteyenleriz.

EYT’liler olarak birlik beraberliğimizin ve gücümüzün farkındayız.

İktidarı muhalefet, muhalefeti iktidar yapacak güçteyiz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.