SON DAKİKA
Hava Durumu

Aslı Baykal AK Parti'ye mi katılacak?

CHP'den istifa eden Aslı Baykal'ın AK Parti'ye katılacağı iddia edildi. İddiaların ardından Baykal Onedio Haber Müdürü Abdullah Demir'e, 'Benim şu an yaptığım teorik bir çalışma. Hiçbir yere katıldığım yok' açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2022 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2022 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Aslı Baykal AK Parti'ye mi katılacak?

CHP eski genel başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal geçen ay CHP'den istifa etmişti. Baykal'ın 16 Kasım'da yaptığı "Türkiye siyasal haritası artık sağ-sol, laik-dindar, Türk-Kürt, Alevi-Sünni diye ayrışmıyor. Türkiye siyasal haritası artık milli ve gayrımilli olarak ayrışıyor. Ben elbette milli saftayım. Önümüzdeki günlerde solcu, laik, alevi ve Kürtlerin çoğunluğunun da milli saflarda olduğu ortaya çıkacaktır. Türkiye'yi seviyor, devletine güveniyor, halkını kimlik ayırmadan seviyorum" twitter paylaşımının ardından 'AK Parti'ye mi katılıyor?' soruları yankılanmaya başlandı. 

Onedio Haber Müdürü Abdullah Demir'e konuşan Aslı Baykal AK Parti'ye katılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. Baykal, 'Benim şu an yaptığım teorik bir çalışma. Hiçbir yere katıldığım yok' ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.