SON DAKİKA
Hava Durumu

Devlet Bahçeli: Teröristleri aklamaya çalışanlar mağlup edilecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'de PKK'nın polisevi saldırısına ilişkin, "Terör örgütlerine ve teröristlere güzellemeler yapan, yardım ve yataklıkta sınır tanımayan, bununla da yetinmeyip canileri aklamaya ve arkalamaya çalışan kim ya da kimler varsa kaybedecek, mağlup ve mahkum edileceklerdir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2022 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2022 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Devlet Bahçeli: Teröristleri aklamaya çalışanlar mağlup edilecek

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Twitter'daki hesabından açıklama yaptı. Mersin'in Mezitli ilçesinde PKK'nın polisevine yönelik terör saldırısıyla ilgili Bahçeli, "Mersin Mezitli Polisevi'ne 26 Eylül 2022 gecesi, sözde gazeteci olarak lanse edilen bir teröristin hain saldırısı neticesinde, son kurşununa kadar mücadele eden polis memurumuz Sedat Gezer şehit düşerken, 1 polisimizle birlikte 1 sivil vatandaşımız da yaralanmıştır. Aziz şehidimize Cenab-ı Allah'tan rahmetler niyaz ediyor, kederli ailesine, emniyet teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Tedavi altında bulunan yaralılarımıza şifalar temenni ediyor, geçmiş olsun diyorum" dedi. 

'HER ŞEHİT KANININ HESABI SORULACAK'

Türkiye'nin terör tasallutundan mutlaka kurtulacağına işaret eden MHP lideri Bahçeli, "Teröristler, arkalarındaki sinsi ve namert destekçileri hak ettikleri bedeli eninde sonunda ödeyeceklerdir. Türk milleti hıyanet ve melanetin karşısında tek yürektir. Dökülen her şehit kanının hesabı damla damla sorulacaktır. Terör örgütlerine ve teröristlere güzellemeler yapan, yardım ve yataklıkta sınır tanımayan, bununla da yetinmeyip canileri aklamaya ve arkalamaya çalışan kim ya da kimler varsa kaybedecek, mağlup ve mahkum edileceklerdir. Nitekim Türk milletinin kararı ve gayesi budur" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.