SON DAKİKA
Hava Durumu

Eski genel yayın yönetmeni duyurdu: CNBC-e geri dönebilir

CNBC-e kanalının eski Genel Yayın Yönetmeni Artunç Kocabalkan, yayın haklarının 2015 yılında sona ermesiyle Türkiye'den çekilen kanalın geri dönebileceğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2023 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2023 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Eski genel yayın yönetmeni duyurdu: CNBC-e geri dönebilir

Ekonomi ve dizi kanalı CNBC-e'nin eski Genel Yayın Yönetmeni Dr. Artunç Kocabalkan, yayınladığı bir videoda kanalın Türkiye'ye geri döneceğini duyurdu.

YouTube kanalından video yayınlayan Kocabalkan, yayın haklarının sona ermesiyle 2015 yılında Türkiye'deki süresini tamamlayan kanalın geri dönmesi için 2021 yılından bu yana çaba gösterdiklerini ifade etti.

Kanal yetkililerinin, şubat ayında resmi anlaşmaların yapılması ve imzaların atılması için Türkiye'ye geleceğini belirten Kocabalkan, şöyle konuştu:

"Türkiye'ye gelecek diyorum çünkü ya bizimle ya da başka biriyle CNBC-e Türkiye'de olacak. Mayıs ayı itibariyle de yayına başlama ihtimali var. Bu konuda gösterdiğimiz çaba inşallah bir noktaya ulaşacak. Sizler hep, Türkiye'de şu anda finansal piyasaları, ekonomiyi ve pek çok gelişmeyi anlatmak açısından bizim sesimize ihtiyacınız olduğunu söylüyorsunuz. Bizim de size ihtiyacımız var. Tükiye'de doğruların konuşulması çok önemli. Bu noktada mayısa kadar da gerekeni yapacağız ve pek çok yorumcuyla karşınızda olacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.