SON DAKİKA
Hava Durumu

EYT’liler Gönül Boran Özüpak ile ‘devam’ dedi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu, İstanbul Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde olağanüstü genel kurul gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2022 07:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2022 07:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
EYT’liler Gönül Boran Özüpak ile ‘devam’ dedi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu’nun olağanüstü genel kurulu tamamlandı.

İstanbul Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede tüzük yenilenirken yeni yönetim de belirlendi.

Ayrıca genel kurulda bir süredir federasyondan ayrı çalışmalarına devam eden Bolu, Düzce ve Sakarya EYT Dernekleri ihraç edildi.

Olağanüstü genel kurul toplantısında federasyonun mevcut başkanı oy çokluğuyla yeniden Gönül Boran Özüpak oldu

Yönetim Kurulu Üyeleri ise Alper Özüpak, Mustafa Avcı, Arzu Lastikçi, Erhan Öncü, Uğur Altuntaş, Adem Karlı, Murat Kızmaz, Cafer Yağcı, Levent Atacan, Hasan Canbakış, Nuh Erdoğan, Hasan Çebi, İsmail Düşünen, Erdal Öztürk, Hakan Çağlayan, Metin Pekkaraca oldu.

EYT Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alper Özüpak, kongre sonrası yaptığı paylaşımda, “Onuruyla yol yürüyen ve namuslu bir hak arayışında federasyonumuzun haberi olmadan EYT mağdurlarına yalan söyleyerek görüşmeler yapıp ben muhafazakar yapının lideri olacağım diyerek bölmek için çaba içine girenleri federasyonumuzdan atıyoruz. Onurun varsa istifa edersin diyerek istifaya davet eden başkanımız Gönül Boran Özüpak’ın arkasındayız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.