SON DAKİKA
Hava Durumu

Hain saldırıda eşini ve kızını kaybeden babadan yürek yakan paylaşım

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün saat 16.20'de yaşanan 6 kişinin öldüğü, 81 kişinin de yaralandığı hain saldırıda kızı ve eşini kaybeden ve oyuncu olduğu öğrenilen Nurettin Uçar'dan yürek yakan paylaşım geldi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2022 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2022 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Hain saldırıda eşini ve kızını kaybeden babadan yürek yakan paylaşım

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün saat 16.20'de şiddetli bir patlama meydana geldi. Terör saldırısı olarak değerlendirilen acı olay yürekleri yaktı. Hain saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi de yaralandı. Patlama sırasında caddeden geçen Adem Topkara ile eşi Mukaddes Elif Topkara da hayatını kaybetti.

HAFTASONU GEZİSİNDELERDİ

Adem Topkara ve Mukaddes Elif Topkara çiftinin Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde ikamet ettikleri, hafta sonu gezisi için İstiklal Caddesi'ne geldikleri öğrenildi.

Patlamada eşi Arzu Özsoy ve kızı Yağmur Uçar'ı kaybeden ve zaman zaman dizilerde oyunculuk yaptığı öğrenilen baba Nurettin Uçar sosyal medyasında mesaj yayınladı.

Henüz 15 yaşındayken hayatını kaybeden kızının fotoğrafını paylaşan babanın mesajı yürekleri dağladı.

Baba Uçar'ın mesajı şöyle:

"Kabrin NUR mekânın cennet olsun 'datlu kızım.' Taksim'deki hain saldırıda hayatını kaybeden kızım Yağmur, annesi ile birlikte ikindi namazına mutakip Şirinevler Ulu camii'nde" 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.