SON DAKİKA
Hava Durumu

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı’dan Reuters’a sert tepki

Dün İstiklal Caddesi’ni kana bulayan hain saldırı haberinde ‘terör örgütü PKK’ yerine ‘Kürt silahlı grup’ ifadesini kullanan Reuters’a İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, “5 bin 724 sivili öldüren PKK/PYD’ye ne zaman ‘terör örgütü’ diyeceksiniz? Kurbanların mavi gözleri ve sarı saçları varken mi?” diyerek tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2022 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2022 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı’dan Reuters’a sert tepki

Terör örgütü PKK bir kez daha sivilleri hadef alarak, İstanbul’un göbeğinde 6 vatandaşı hayattan kopardı.

81 kişi ise hain saldırıdan yaralı kurtuldu. Türkiye’nin yüreğini yakan katliama pek çok ülkeden taziye mesajları gelirken, uluslararası yayın yapan bazı basın kuruluşlarının kayıtsızlığı ise tepki çekti.

İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin öldüğü, 81 kişinin yaralandığı terör saldırısı haberinde ‘terör örgütü PKK’ yerine ‘Kürt silahlı grup’ ifadesinin kullanan Fransız Haber Ajansı Reuters’a İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’dan sert tepki geldi.

‘5 BİN 724 SİVİLİ ÖLDÜREN PKK’YA NE ZAMAN ‘TERÖR ÖRGÜTÜ’ DİYECEKSİNİZ?’

Sosyal medya hesabından hem İngilizce hem Türkçe paylaşımı ile Reuters’a tepki gösteren Çataklı, “5 bin 724 sivili öldüren PKK/PYD’ye ne zaman ‘terör örgütü’ diyeceksiniz? Kurbanların mavi gözleri ve sarı saçları varken mi?” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.