SON DAKİKA
Hava Durumu

Isınmak isterken belediye marketini yaktı

Adana’da bir kişinin gece ısınmak isterken kartonları tutuşturunca Seyhan Belediyesi Halk Marketin deposunu yaktığı belirlendi. Gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2023 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2023 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Isınmak isterken belediye marketini yaktı

Olay, dün Döşem Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sabaha karşı Seyhan Belediyesi Halk Marketin deposunda yangın çıktı. Bunun üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Ekipler müdahale edip yangını söndürdü. Ancak depo kullanılamaz hale geldi, çok miktarda gıda ürünü ise kül oldu. Olay yerine gelen polis ekipleri de yangını kimin çıkardığını bulmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmada polis güvenlik kamerasını incelediğinde bir kişinin marketin önünde ateş yaktığını daha sonrada oradan uzaklaştığını tespit etti. Yapılan bu tespitin ardından şüphelinin Ramazan S. (57) olduğu belirledi. Polis bu tespitlerin ardından kısa bir süre sonra şüpheliyi yakaladı.


Şüpheli emniyetteki ifadesinde sokakta kaldığını gece üşüdüğü için kartonları yaktığını bir anda marketin tutuştuğunu korkup kaçtığını söylediği öğrenildi. Şüpheli ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.