SON DAKİKA
Hava Durumu

İsmet Büyükataman: “DEM’in mavisi Babacan’a tavsiyemiz haddini bilmesi”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef alan sözlerine tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
İsmet Büyükataman: “DEM’in mavisi Babacan’a tavsiyemiz haddini bilmesi”

Ankara Polatlı'da aday tanıtım toplantısında konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik "Kürsüden hakaretler yükseliyor, bağırıyor çağırıyor. Bakın, Sayın Bahçeli, bu mikrofon denen alet, bağırmadan sesinizi duyurmaya yarıyor. Bağırmasanız da, normal bir tonda konuşsanız da insanlar duyuyor, çünkü mikrofon denen bir şey var” dedi.

Ardından, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Ali Babacan’ın Devlet Bahçeli'yi hedef alan sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

İsmet Büyükataman paylaşımında, ““DEM’in mavisi Babacan”a tavsiyemiz haddini bilmesi, buçukluk partisiyle birlikte çok yakında siyaset sahnesinden silineceğini aklından çıkarmamasıdır” dedi.

İsmet Büyükataman’ın sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye iftiralarla saldıran Babacan’ın önünde ki mikrofondan bu güne kadar Türk ve Türkiye’nin faydasına tek bir sesin yükselmediği aziz milletimiz tarafından çok iyi bilinmektedir.

Avrupa’dan aferin almak için ülkemize ve milletimize sırt çeviren, zihni ipotekli Babacan’ın dili bu güne kadar Türkiye üzerinde sinsice hazırlanan yıkım projelerine hizmet etmekten öteye gidememiştir.

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Türkiye için verdiği mücadeleyi, ülkemize yaptığı hizmetleri idrak edemeyen, idrak etse de işine gelmeyen “DEM’in mavisi Babacan”a tavsiyemiz haddini bilmesi, buçukluk partisiyle birlikte çok yakında siyaset sahnesinden silineceğini aklından çıkarmamasıdır.”

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.