SON DAKİKA
Hava Durumu

İstanbul'da katledilen Cansu Demirel son yolculuğuna uğurlandı

Kartal’da bir evde 30 yaşındaki Cansu Demirel ile 23 yaşındaki Dilara Gültay'ın cansız bedenleri bulundu. 30 yaşındaki Cansu Demirel, Kartal'da düzenlenen cenazede sevenlerinin gözyaşları arasında, tabutuna örtülen duvak ile son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2023 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2023 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
İstanbul'da katledilen Cansu Demirel son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Kartal'da dün sabah saatlerinde bir evde, 30 yaşındaki Cansu Demirel ile 23 yaşındaki Dilara Gültay'ın cansız bedenleri bulundu. İntihara kalkışan ve hastaneye başvuran olayın şüphelisi Mustafa Payan, kayıp olarak aranan genç kızları öldürdüğünü itiraf etti.

Elektronik firmasında çalışan Cansu Demirel'in cenaze namazı bugün Kartal Erenler Camii’nde öğle namazını müteakip kılındı. Cenazeye, Baba Ali Demirel, anne Gülfer Demirel, Cansu Demirel'in ailesi, Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı, genç kızın iş arkadaşları ve sevenleri katıldı. Baba Ali Demirel taziyeleri kabul ederken göz yaşlarına hakim olamadı.

Tabutuna beyaz duvak örtüldü
Mustafa Payan tarafından canice öldürülen genç kızlardan Cansu Demirel’in tabutuna beyaz duvak örtüldü. Öte yandan Demirel’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Yenişeyhli Mezarlığına defnedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.