SON DAKİKA
Hava Durumu

İtiraf etti: İstanbul'da çifte cinayet

Kartal’da bir evde 2 kadının ölü bulunmasına ilişkin olayda yeni detaylar ortaya çıktı. Polis ekipleri evde yaptığı aramalarda uyuşturucu madde, fare zehri ve şizofreni ilaçları ele geçirdi. İki genç kadını öldürüp ardından intihar teşebbüsünde bulunan şüphelinin, cinayetin ardından polisi arayarak "Kız arkadaşımı öldürdüm, intihar ettim" şeklinde ihbarda bulunduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2023 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2023 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
İtiraf etti: İstanbul'da çifte cinayet

Olay, Kartal Cumhuriyet Mahallesi Pelin Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Cansu Demirel ve Dilara Gültay isimli iki genç kadın, Gültay'ın eski sevgilisi olan Mustafa Payan'a ait bir apartman dairesinde buluştu. Sabah saatlerinde polis ekiplerini arayan Mustafa Payan’ın ihbarı üzerine adrese gelen polis ekipleri, daire içerisinde bulunan Cansu Demirel ve Dilara Gültay'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Maktullerle aynı evde olan ve ihbarda bulunan ev sahibi Mustafa Payan’ın ise bileklerini keserek intihar teşebbüsünde bulunduğu, şahsın tedavi amaçlı kendi imkanlarıyla hastaneye gittiği ve hayati tehlikesinin olmadığı tespit edildi. Acı haberi alarak olay yerine gelen Cansu Demirel ve Dilara Gültay'ın aileleri sinir krizi geçirdi.

Çalışmaların devamında adres içerisinde yapılan aramalarda, uyuşturucu madde, fare zehri, şizofreni ilaçları ve şırınga olduğu görüldü. Maktul şahıslara yönelik yapılan sorgulamada ‘kayıp şahıs’ olarak aranma kayıtları olduğu belirlendi. Öte yandan, hayatını kaybeden kadınların cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Gültay'ın eski sevgilisi olan ve bileklerini keserek intihar teşebbüsünde bulunan Mustafa P.'nin (24) sabah saat 09.23 sıralarında polis merkezini arayarak kız arkadaşının kendisini aldattığını öne sürüp, "Kız arkadaşımı öldürdüm, intihar ettim" diyerek ihbarda bulunduğu ortaya çıktı. Dilara Gültay’ın ailesinin ise, "Dün kayıp ihbarı verdik, şimdi arkadaşının evinin önündeyiz. Arkadaşı kızlara bir şey yaptım demiş ve evden kaçmış, kapıyı açan yok. Kızları öldürmüş olabilir" şeklinde ihbarda bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Dilara Gültay ve Cansu Demirel’in ailelerinin kayıp ihbarında bulunduğu da öğrenildi.

Kayıp ihbarı verilmiş
Evde yapılan aramalarda uyuşturucu madde, fare zehri, şizofreni ilaçları ve şırınga bulundu. Gültay'ın cesedinin banyoda olduğu, Demirel'in cansız bedeninin ise oturma odasında, boğazında derin kesiklerle bulunduğu belirtildi.

Öte yandan, hayatını kaybeden Gültay’ın noterde katip olduğu, Demirel’in ise elektronik firmasında çalıştığı öğrenildi. "Kasten yaralama" suçundan hakkında suç kaydı bulunan şüpheli Mustafa P.’nin ise Pendik’te bir restoranda çalıştığı bilgisine ulaşıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.