SON DAKİKA
Hava Durumu

Kanseri yendi, scooter kazasında can verdi!

Adana’da dün elektrikli scooter ile giderken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden amatör müzisyen Ersin Lastikçi'nin kanseri yendikten sonra beden eğitimi öğretmenliği için atama beklediği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2022 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2022 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Kanseri yendi, scooter kazasında can verdi!

Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi Özdemir Sabancı Bulvarı’nda meydana gelen kazada, iddiaya göre, Ersin Lastikçi'nin kullandığı elektrikli scootera bir otomobil arkadan çarptı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Lastikçi’nin öldüğünü tespit etti

Polislerin olay yerindeki incelemelerinin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.

Lastikçi’nin eniştesi, beden eğitim öğretmeni Ersin Aydınalp, kayınbiraderinin 2 yıl önce yakalandığı lenf kanserini çok büyük mücadeleyle yendiğini belirterek, "Benim gibi beden eğitim öğretmeni ancak atanamadı. Kansere yakalandı yendi. Bu nedenle özür grubundan atama bekliyordu. Ayrıca amatör olarak müzisyenlik yapıyor. Dün de yine sanırım arkadaşlarıyla müzik yapmaya giderken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti" dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.