SON DAKİKA
Hava Durumu

Manisa'daki kahreden olayda geriye yürek yakan aile fotoğrafı kaldı

Manisa’nın Salihli ilçesinde meydana gelen kahreden olayda sondaj su kuyusuna düşen baba ve 2 yaşındaki oğlunun cansız bedenlerine 10 saat sonra ulaşılmasının ardından geriye mutluluk fotoğrafı kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2023 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2023 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Manisa'daki kahreden olayda geriye yürek yakan aile fotoğrafı kaldı

Salihli’de baba Aytuğ Demir(28) ve 2 yaşındaki oğlu Batu Demir’in zeytin bahçesini sulamak için açılan 50 metre derinliğindeki sondaj kuyusuna düşüp hayatlarının kaybetmelerinin ardından Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı çok yönlü soruşturma başlattı. Soruşturmada savcılık 84 konutun yer aldığı sitenin sorumlu yöneticisi Hamza A. ve kaçak olduğu iddia edilen sondajı açan firma yetkilisi Veysi Ç. ile çok sayıda kişinin ifadesine başvurdu.


Alınan ifadelerinin ardından yürek yakan olayda sorumluluğu olduğu öne sürülen site yöneticisi Hamza A. ve sondaj firması yetkilisi Veysi Ç. gözaltına alındı. Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliğinde işlemleri devam eden 2 kişinin ifadelerinin alınmasının ardından Salihli Adliyesine sevk edileceği öğrenildi.

Geriye yürek yakan aile fotoğrafı kaldı
Salihli’de büyük bir üzüntüye neden olan acı olay sonrası baba ve oğlunun defin işlemlerinin ne zaman yapılacağının gün içinde belli olacağı öğrenildi. Geriye ise anne Yağmur, baba Aytuğ ve 2 yaşındaki çocukları Batu Demir’in birlikte çekildikleri fotoğraf kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.