SON DAKİKA
Hava Durumu

Muharrem İnce, Elon Musk’a seslendi

Türkiye 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimlere adım adım yaklaşırken siyaset gündeminde hareketlilik devam ediyor. Sosyal medyada da siyasi tartışmalara ek olarak bot hesaplarla ilgili tartışmalar da yaşanıyordu. Son olarak Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Twitter'da Elon Musk'ı etiketleyip yaptığı paylaşım dikkat çekti. İnce, Musk'a seslenerek bot hesaplarla ilgili gerçeğin ne olduğunu açıklamasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2023 07:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2023 07:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Muharrem İnce, Elon Musk’a seslendi

Seçimlere kısa bir süre kala siyaset gündeminde tartışmalar sürüyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de sosyal medyanın gündeminde. Bot hesaplarla ilgili sosyal medyada tartışmalar sürerken Muharrem İnce’nin Twitter’da Elon Musk’ı etiketleyerek yaptığı paylaşım dikkat çekti.

“GERÇEĞİN NE OLDUĞUNU AÇIKLAYABİLİR MİSİN?”
İnce paylaşımında Elon Musk’a seslendi. İnce’nin İngilizce olarak yaptığı paylaşımda “Sevgili Elon, rakiplerim Twitter’da beni takip eden ve destekleyen gençleri “bot” hesapları olarak suçluyorlar. Gerçeğin ne olduğunu açıklayabilir misin?” dedi.

“VARSA BOT HESAPLARI SİLEBİLİR MİSİN?”
Paylaşımın devamında ise “Varsa tüm aday hesaplarından bot hesaplarını silebilir misiniz? Teşekkürler” ifadeleri yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.