SON DAKİKA
Hava Durumu

Muharrem İnce'yi takipten çıkacağını söyleyen Şahan Gökbakar: Tatlı bir sohbet ettik

Gazeteci Nevşin Mengü'nün Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin kendisini aradığını ve ağır konuştuğunu söylemesinin ardından takibi bırakacağını belirten komedyen Şahan Gökbakar, bir sonraki paylaşımında ise, "Muharrem Bey'le tatlı bir sohbet ettik. Geri takip" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Muharrem İnce'yi takipten çıkacağını söyleyen Şahan Gökbakar: Tatlı bir sohbet ettik

Mengü, iktidar destekli sosyal medya trollerinin desteklediğini belirttiği Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin kendisini aradığını kaydederek, "Sinirlendi. Muharrem Bey, biraz da ağır konuştu. Tamam Muharrem Bey dedim telefonu kapattım" ifadelerini kullandı.

"Hani farklıydınız? Bırakıyorum takibi"

Bunun üzerine Gökbakar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir gün baktım Muharrem İnce beni takip ediyormuş. Bazı hallerini doğru ve samimi bulurdum. Dedim bende geri takip edeyim. Sonra, cumhurbaşkanı adaylığı muhabbeti başlayınca bir haller oldu. Gazeteci Nevşin Mengü'yü arayıp bıdı bıdı yapmalar falan. Noluyoruz ya? Hani farklıydınız? Bırakıyorum takibi" dedi.

"Geri takip" 

Tweet'inin ardından İnce'yle konuştuğunu belirten Gökbakar, bir sonraki paylaşımında ise şunları kaydetti:

"Muharrem Bey'le tatlı bir sohbet ettik. Onu destekleyen gençlerin gösterdiği sevgi ve emek karşısında duygusal bir tepki vermiş olabilir. Özünde Nevşin'le bir yanlış anlaşılma olmuş büyük ihtimal. Araması ve samimiyetle anlatması güzel hareket... Geri takip."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.