SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafa Sarıgül: Kimse cesaret edemezken EYT'lilerle omuz omuzaydım

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül partisinin haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2022 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2022 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Mustafa Sarıgül: Kimse cesaret edemezken EYT'lilerle omuz omuzaydım

TDP Başkanı Sarıgül, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı öncesi haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi. Ankara’da ki parti binasında gerçekleştirilen toplantıya parti yetkilisi bir çok isim katıldı. Sarıgül, gerçekleştirdiği basın toplantısında Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), Promosyon ve Yunanistan konularına değindi.


“EYT’lilerle beraber omuz omuzaydım”
Uzun yıllardır büyük bir sorun haline gelen ve bir çok vatandaşın yaşadığı EYT problemi hakkında açıklamalarda bulunan Sarıgül, EYT’lilerin sorunlarının genel bir çerçevede değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizerek şu sözleri kaydetti:


“EYT’lilerin mitinglerine katılan ender genel başkanlardan biriyim. Onurla ve gururla bir çok genel başkan o meydana gitmeye cesaret edemezken ben o meydanda EYT’lilerle beraber omuz omuzaydım. Çünkü geçmiş dönemlerde yerlere sevgi tohumları ektik. O tohumlar yeşeriyor. Sevgi tohumları ekenler de sevgi ile karşılanır. Yetkililere sesleniyorum, emeklilikte yaş konusu, genel sağlık sigortası, stajyerlik ve çıraklığın emekliliğe sayılması, aylık bağlanma konularını içermeyen bir çözüm, çözüm değildir.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.