SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafa Yeneroğlu ile Tanju Özcan Twitter'da kavga etti

CHP listelerinden Meclis'e giren Mustafa Yeneroğlu, göçmen karşıtı paylaşım yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a tepki gösterdi. İkili arasında hakarete varan tartışma yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Mustafa Yeneroğlu ile Tanju Özcan Twitter'da kavga etti

CHP listelerinden milletvekili seçilen DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu ile CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medyada birbirine girdi.

Özcan, Türkiye'deki kaçak göçmenlere yönelik, Twitter'da "Uyuyamıyorum..delirmek üzereyim…13 milyon sığınmacı demek,10 yıl sonra 20 milyon terörist demek! Çoluğumuza çocuğumuza,esnafımıza bıçak çekip gasp ettiklerinde bu  paylaşımlarımı hatırlarsınız umarım! Ama geç kalacağız o zaman! Artık bu seçim seçim olmaktan çıktı! Sığınmacı sever RTE mi, gitsin diyenler mi arasında referandun mu…ne olur dikkatli oy kullan kardeşim!" paylaşımında bulundu. 

CHP listesinden 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili seçilen DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu ise Özcan'ın tweetini alıntılayarak "Bu nazi kafasının yeri ya akıl hastanesi ya da cezaevi, kamu görevi yapması asla kabul edilemez!” diye tepki gösterdi. 

Yeneroğlu, "Sığınmacı ve düzensiz göç konusu aklı selim politikalarla yönetilmesi gerekir. Mesnetsiz verilerle akıl almaz iddialar ortaya atarak halkı kin ve düşmanlığa tahrik edip suç işleyen bu nazi kafasının yeri ya akıl hastanesi ya da cezaevi, kamu görevi yapması asla kabul edilemez!” ifadesini kullandı. 

Tanju Özcan da kendisine tepki gösteren Yeneroğlu'na şu yanıtı verdi: “Biz siyasete girdiğimizde siz iktidar partisindeydiniz @myeneroglu AKP’den dışlan, kovul sonra gel CHP’lilerin oyuyla seçil. Sonra bana kayyum atanması, akıl hastanesine yatırılmam çağrısında bulun. Ulan Yeneroğlu; biz 4 senedir kelle koltukta Belediye Başkanlığı yapıyoruz. Beni RTE korkutamadı, FETÖ, PKK, Hizbullah korkutamadı senden mi korkacağım? Utanmaz adam!!! 1 kuruşluk katkın olduysa, 10 kuruşluk zararın olmuştur.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.