SON DAKİKA
Hava Durumu

Sarıkamış'ta otelin tavanı çöktü!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde anma etkinliği yapılan bir otelin tavanı çöktü. Sağlık Bakanı Koca, tavanının çökmesi sonucu 32 kişinin yaralandığını belirterek, "Yaralıların 23’ü ayaktan başvurdu, 9 yaralı ambulanslarla Kars Sarıkamış Devlet Hastanesine nakledildi. Yaralıların genel durumları iyi. Geçmiş olsun." açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2023 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2023 21:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Sarıkamış'ta otelin tavanı çöktü!

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde şehitleri anma etkinlikleri düzenleniyordu. Etkinlik kapsamında bir otelin salonunda tiyatro gösterisi yapılırken asma tavan bir anda çöktü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip gönderildi.


Vali Öksüz, Twitter’da yaptığı açıklamasında, “Sarıkamış Harekatı'nın 108. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sarıkamış ilçemizde belgeselin yapılacağı salonun asma tavanının çökmesi sonucu meydana gelen olayda 10 vatandaşımız hastanede tedavi altına alınmıştır. Yaralılarımıza acil şifalar dilerim.” dedi.

 Çökme sonrasında olay yerinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu, “Otelin konferans salonundaki alçıpan tavanının çökmesi sonucu bir yaralanma ağırlıklı bir durum söz konusu. 10 kişilik hastaneye intikal eden vakamız var ve hamdolsun an itibariyle hiç bunun hayati tehlikesi söz konusu değil. İl sağlık müdürümüz de, valimiz hastanede biz de burada durumu değerlendirdik. Çok geçmiş olsun. Allah'ın izniyle en sağlıklı şekliyle atlatacağız. İçeride kalan kimse yok” şeklinde konuştu.



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kars Sarıkamış'ta bir otelin tavanının çökmesi sonucu 32 kişi yaralandı. Yaralıların 23’ü ayakta başvurdu, 9 yaralı ambulanslarla Kars Sarıkamış Devlet Hastanesine nakledildi. Yaralıların genel durumları iyi. Geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.