SON DAKİKA
Hava Durumu

Staj Sigortası Mağdurları Derneği Başkanı Ferhat Salman'dan MHP'ye ziyaret

MHP Genel Merkezi'nde yetkililerle görüşen Staj Sigortası Mağdurları (SSM) Derneği Başkanı Ferhat Salman mağduriyetlerini ve beklentilerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2023 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2023 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Staj Sigortası Mağdurları Derneği Başkanı Ferhat Salman'dan MHP'ye ziyaret

EYT düzenlemesinin Meclis'e gelmesi beklenirken, yüz binlerce staj sigortası ve çıraklık sigortası mağduru kendi sorunlarının da çözülmesi konusunda adım atılmasını istiyor. MHP Genel Merkezi'nde yetkililerle görüşen Staj Sigortası Mağdurları (SSM) Derneği Başkanı Ferhat Salman mağduriyetlerini ve beklentilerini anlattı.

Staj Sigortası Mağdurları (SSM) Derneği Başkanı Ferhat Salman ve beraberindeki heyet MHP Genel Merkezi'ne ziyarette bulundu. Staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının beklentilerini görüşen ve sorunların çözümü için adım atılmasını isteyen Sağlam, MHP Genel Başkan Yardımcısı, MHP MYK Üyesi, Erzurum Milletvekili Prof. Kamil Aydın ile MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım ile görüştü.

Görüşme sonrası genel merkez önünden fotoğraf paylaşan Başkan Ferhat Salman, staj ve çıraklık sigortası mağduriyetinin bir an önce çözülmesini istediklerini duyurdu. Sağlam, MHP'li yetkililerin kendilerini kabul ettikleri için teşekkür etti.

Kimseye yük olmadıklarını söyleyen Salman, "Mevcut sistemde kimseye yük değiliz Çalıştık emek verdik genç yaşta ter döktük Her sorun tek tek çözülürken görülmezden geleceğimize inanmıyoruz Staj-Çıraklık Sigortası mağduriyetinin bir an önce çözülmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.