SON DAKİKA
Hava Durumu

Tartıştığı komşusunun aracını benzin dökerek yaktı

Sultangazi'de geçen çarşamba günü cezaevinden çıkan şahıs, tartıştığı komşusunun otomobilini benzin dökerek ateşe verdiği o anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde elinde benzin bidonuyla gelerek otomobili yaktığı görülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2023 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2023 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Tartıştığı komşusunun aracını benzin dökerek yaktı

Sultangazi’de sabah erken saatlerde meydana gelen olayda, iddiaya göre birkaç senedir komşularının da rahatsızlık verdiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu A.Ö. isimli şahıs, 3 aydır yattığı cezaevinden geçen çarşamba günü çıktıktan sonra karısını darp ederek hastanelik etmişti. Daha önce de yaşadığı binayı yaktığı ileri sürülen şahıs, önceki gün ise kendisini uyaran komşusuyla tartışmış, daha sonrada evinin önünde park halinde bulunan komşusu Murat Atlay'a ait otomobili benzin dökerek ateşe vermişti.

Benzin dökerek ateşe verdiği anlar kamerada
Olayı gerçekleştiren şahsın otomobili yaktığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde elinde benzin bidonuyla sokakta yürüyen şahıs otomobilin yanına geliyor. Daha sonra otomobilin etrafına benzin dökerek ateş ile yaktığı görülüyor.

Yangın sonrası otomobil kullanılamaz hale gelirken, park halindeki 2 otomobilde de maddi hasar meydana gelmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.