SON DAKİKA
Hava Durumu

Er Ryan'ı Kurtarmak filminin yıldızı hayatını kaybetti

Er Ryan'ı Kurtarmak, Katil Doğanlar gibi pek çok önemli filmde rol alan Amerikalı aktör Tom Sizemore 61 yaşında hayatını kaybetti

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2023 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2023 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Er Ryan'ı Kurtarmak filminin yıldızı hayatını kaybetti

Rol aldığı 'Black Hawk Down' (Kara Şahin Düştü), 'Born on the Fourth of July' (Doğum Günü Dört Temmuz), 'Natural Born Killers' (Katil Doğanlar) ve 'Saving Private Ryan' (Er Ryan'ı Kurtarmak) gibi filmlerle tanınan Tom Sizemore, evinde geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı.

O günden beri komada olan 61yaşındaki Sizemore’un, Burbank, California’daki St. Joseph’s Hospital Burbank’ta hayatını kaybettiği bildirildi.

Menajeri Charles Lago yaptığı açıklamada oyuncunun kardeşi Paul ve ikiz çocuklarını Jayden Jagger'ın yanında olduğunu dile getirirken “Sadece bir müşteriyi değil, aynı zamanda yaklaşık 15 yıllık harika bir dost ve akıl hocasını da kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Tom, tanıma zevkine sahip olduğum en samimi, kibar ve cömert insanlardan biriydi" açıklamasında bulundu.

Er Ryan'ı Kurtarmak filminin yıldızı Tom Sizemore hayatını kaybetti - 1

Oyunun kardeşi Paul Sizemore “Hayatımı tanıdığım herkesten daha fazla etkiledi. Yetenekliydi, sevgi dolu, vericiydi" ifadelerini kullanırken  Sizemore'un eski eşi Maeve Quinlan “Özellikle düşüncelerim ve dualarım Tom’un iki oğlu Jayden ve Jagger için. Tanrı ikinizi de avucunun içinde tutsun, size güç versin ve hayatınızın tüm günlerini kutsasın” dedi.

Er Ryan'ı Kurtarmak filminin yıldızı Tom Sizemore hayatını kaybetti - 2

Kariyeri boyunca  “Natural Born Killers”, “Strange Days”, “Devil in a Blue Dress”, “Heat”, “Devlet Düşmanı”, “Kara Şahin Düştü” ve “Pearl Harbor” gibi yapımlarda rol alan oyuncu, verdiği bir röportajda, en sevdiği filmin 2008 yapımı “The Last Lullaby” olduğunu söylemişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.