SON DAKİKA
Hava Durumu

'Gibi' dizisinin yeni sezonundan ilk tanıtım yayınlandı

Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın yer aldığı 'Gibi' dizisinin 4. sezonundan ilk fragman yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2023 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2023 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
'Gibi' dizisinin yeni sezonundan ilk tanıtım yayınlandı

Yayınlandığı tarihten bu yana geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Gibi dizisi 4. sezonu 31 Mart Cuma günü başlayacak. Dizinin yeni sezonundan ilk fragman paylaşıldı.

Dizinin yayınlandığı Exxen'in Twitter hesabından paylaşılan fragmana, "Yılmaz, İlkkan ve Ersoy‘un insanlık denizinde kulaç kulaç ilerleyen maceraları sırasında karşılarına çıkan hemen her şeyle baş etme yöntemleri konusunda yaşadıkları karmaşanın yarattığı bocalamayı fırsat bilen nice kişilerin hayatına şaşırtıcı şekilde müdahale ederken kendi prensiplerini ayaklar altına almak pahasına yepyeni atılımlar yapmasına şaşakalacaksınız" notu düşüldü.

Exxen'de yayınlanan Gibi dizisinin yeni sezonu 31 Mart Cuma günü başlıyor. Yönetmenliğini Ömer Sinir, senaristliğini ise Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin üstlendiği Gibi dizisinin başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.