SON DAKİKA
Hava Durumu

Netflix dizisi Wednesday, ikinci sezon onayı aldı

Kasım ayında yayınlanmaya başlayan Addams ailesi uyarlaması Wednesday, çıkar çıkmaz dikkat çekti ve Netflix’in şu ana kadarki en başarılı yapımları arasında yerini aldı. 8 bölümlük dizi Addams ailesinin kızı Wednesday Addams’ın Nevermore Academy’deki maceralarına odaklanıyordu.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2023 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2023 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Netflix dizisi Wednesday, ikinci sezon onayı aldı

Webtekno'nun haberine göre Tim Burton imzalı popüler dizinin ikinci sezonunun ne zaman onay alacağı da merakla bekleniyordu. Netflix, resmî hesaplarından 55 saniyelik bir duyuru videosu paylaşarak Wednesday’in ikinci sezon onayı aldığını açıkladı.

Netflix’in ilk haftasında en çok izlenen İngilizce dizisi olma gibi rekorlara imza atarak tüm dünyayı etkisi altına alan Wednesday, Alfred Gough ve Miles Millar tarafından yaratılırken Tim Burton da hem dört bölümün yönetmenliğini hem de dizinin yaratıcılığını üstlendi.

Jenna Ortega Wednesday Addams olarak başrolde yer alırken Gwendoline Christie, Emma Myers, Christina Ricci, Catherine Zeta-Jones, Joy Sunday, Jamie McShane, Hunter Doohan gibi isimler de dizinin oyuncu kadrosundaydı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.