SON DAKİKA
Hava Durumu

Süper Mario beyazperde macerası için gün sayıyor

Nintendo'nun dünya çapındaki en ünlü oyunlarından biri olan ve Mario Bros.'tan uyarlanan Süper Mario Kardeşler filmi 14 Nisan'da izleyiciyle buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Süper Mario beyazperde macerası için gün sayıyor

Mario oyunlarının dünyasına dayanan film, aksiyon yüklü, coşkulu, sinematik komedi filminde izleyicileri daha önce yapılanlara hiç benzemeyen canlı, heyecanlı yeni bir evrene davet ediyor.

Brooklyn’li tesisatçılar Mario (Chris Pratt; Jurassic World ve LEGO Filmi serisi) ve erkek kardeşi Luigi (Charlie Day; It’s Always Sunny in Philadelphia) bir ana su borusunu tamir etmek için yeraltında çalışırken gizemli bir borudan aktarılarak sihirli, yeni bir dünyaya girerler. Ama kardeşler ayrı düşünce Mario, Luigi’yi bulmak için destansı bir maceraya çıkar.

Mario, Mantar Krallığı sakini Toad’un (Keegan-Michael Key; Aslan Kral) yardımıyla ve Mantar Krallığı’nın iradesi güçlü yöneticisi Prenses Peach’ten (Anya Taylor-Joy;The Queen’s Gambit) aldığı bazı eğitimlerle kendi gücünü bulur.

Süper Mario beyazperde macerası için gün sayıyor - Resim : 1

Süper Mario Kardeşler Filmi’nde olağanüstü bir komedi kadrosu yer alıyor. Aralarında Jack Black (Jumanji filmleri) Bowser rolünde, Seth Rogen (Kötü Komşular serisi) Donkey Kong rolünde, Fred Armisen (Portlandia, Saturday Night Live) Cranky Kong rolünde, Kevin Michael Richardson (American Dad!, Family Guy) Kamek rolünde ve Sebastian Maniscalco (Green Book) Spike rolünde yer alıyor. Ayrıca Süper Mario oyunlarından 30 yıldan uzun bir süredir Mario ve Luigi karakterlerini seslendiren özel seslendirmen olarak Charles Martinet yer alıyor.

Filmin yönetmenleri Aaron Horvath ve Michael Jelenic (Teen Titans Go!, Genç Titanlar Filmi iş ortakları), senaryo yazarı Matthew Fogel (Minyonlar Gru’nun Yükselişi, LEGO Filmi 2).

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.