SON DAKİKA
Hava Durumu

'The Last of Us', HBO'nun Avrupa'da en çok izlenen dizisi oldu

The Last of Us dizisi izlenme sayılarında Game of Thrones’un spin-off yapımı “House of the Dragon”ı geride bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2023 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
'The Last of Us', HBO'nun Avrupa'da en çok izlenen dizisi oldu

HBO'nun oyun uyarlaması dizisi 'The Last of Us'ın sezon finali geçtiğimiz gün izleyicilerle buluştu. Yapım, genel toplamda kanalın son popüler dizisi 'House of the Dragon’dan daha fazla izlendi.

'The Last of Us’ın prömiyeri, açılış gününde 'House of the Dragon’ın gerisinde kalmıştı. Ancak HBO’nun yeni verilerine göre, dizinin ilk 6 bölümü, bölüm başına ortalama 30,4 milyon izleyiciye ulaştı ve 'House of the Dragon’ın bölüm başına ortalaması olan 29 milyonu geride bıraktı.

Kayıp Rıhtım'ın The Hollywood Reporter’dan aktardığına göre, 'The Last of Us’ın "Look for the Light" başlıklı final bölümü tüm HBO platformlarında ortalama 8,2 milyon kişi tarafından izlendi. Dizinin 8. bölümü de 8,1 milyon izleyiciye ulaşmıştı. 

AVRUPA'DA EN ÇOK İZLENEN HBO YAPIMI OLDU

'The Last of Us', HBO'nun Avrupa'da ve Latin Amerika'da hizmet veren dijital platformlarında en çok izlenen yapım konumunda. 9 bölümlük sezon, Amerika'da ve Avrupa'da HBO Max üzerinden 61 bölgede ekrana geldi. 

Güneydoğu Asya, Hong Kong ve Tayvan'da HBO Go'nun; İngiltere, Almanya ve İtalya'da Sky'ın; Fransa'da Prime Video'nun yayınladığı dizi Türkiye'de ise BluTV'de izleyicilerle buluşuyor. 

'The Last of Us', 2'nci sezonuyla tekrar izleyiciyle buluşacak. İkinci sezonda dizinin hikâyesi ikinci oyunla devam edecek.

'THE LAST OF US' FİNALİ OSCAR'LA YARIŞTI

ABC kanalında yayınlanan 95'inci Oscar Ödülleri sırasında izleyicilerle buluşan The Last of Us finali, Oscar ile reytinglerde yarıştı. Dizinin 4'üncü bölümü daha önce de CBS’te yayınlanan Grammy Ödülleri’ne karşı yarışmış ve yine 7,5 milyon izleyici tarafından izlenmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.