SON DAKİKA
Hava Durumu

The Last Of Us'ın 2. sezonu yolda: HBO tarih verdi

HBO, The Last Of Us'ın 2. sezon tarihini duyurdu. Peki The Last Of Us 2. sezon ne zaman başlayacak? The Last Of Us'ın 2. sezonu final mi olacak? The Last Of Us'ın 3. sezonu olacak mı? İşte The Last Of Us'ın yeni sezonuna dair merak edilenler...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2023 07:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2023 07:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
The Last Of Us'ın 2. sezonu yolda: HBO tarih verdi

Bir oyundan uyarlama olan "The Last Of Us" dizisinin 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağı hayranları tarafından merak konusu oldu.

HBO'nun drama başkanı Francesca Orsi, dizinin yeni sezonu için tarih verdi.

The Last Of Us'ın 2. sezonu yolda: HBO tarih verdi - 2

ÇALIŞMALAR DURDURULDU

Orsi, Deadline'a yaptığı açıklamada "The Last Of Us'ın 2. sezon çalışmaları yazarların yaptığı grev nedeniyle durduruldu. Dizinin yardımcı sorumlusu ve yazar Craig Mazin grevlere katıldı. Böylelikle dizi çekimlerinin yanı sıra yardımcı oyuncu seçmeleri de sekteye uğramış durumda. Sonuç olarak çekimlerin bitip bitmediği henüz belli değil" ifadelerini kullandı.

The Last Of Us'ın 2. sezonu yolda: HBO tarih verdi - 3

EN GEÇ 2025 YILINDA

The Last Of Us'ın 1. ve 2. sezonları arasında en az iki yıl olacağı aktarıldı. Böylelikle The Last Of Us'ın yeni sezonunun 2025 yılına kadar gelmeyeceği ifade edildi.

The Last Of Us'ın 2. sezonu yolda: HBO tarih verdi - 4

3. SEZON OLACAK MI?

Dizinin 3. sezonu hakkında konuşan Orsi, "Bence Craig ve Neil diziyi nerede sonlandıracaklarını düşünüyolar. Seri için bir 3. sezon fikri olacağı söylentilerini duyduk, ancak bir 3. sezonumuzun olacağının garantisi yok. İkisinin de 3. sezon için bir vizyonları olduğunu biliyorum. Yine de bu yapımın daha fazla sezon yapmaya uygun olup olmadığını henüz bilmiyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.