SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeşilova’dan sanata ve sanatçıya destek

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası’nın, Yeşilova Holding desteğiyle gerçekleştirdiği Çanakkale Şehitlerimizi Anma Konseri, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2023 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2023 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Yeşilova’dan sanata ve sanatçıya destek

Yeşilova Holding’in desteğinde, 16 Mart Perşembe Günü gerçekleştirilen konsere, Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, Grup İcra Kurulu Başkanı A. Yalçın Yeşilova ve Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Yeşilova ile iş dünyasından önde gelen isimler katıldı.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki konseri kalabalık bir seyirci topluluğu izledi. Dünyanın en iyi korno sanatçılarından Felix Kelieser ile Orkestra Şefi Adrian Prabava’nın performansları ile göz doldurduğu konser, sanatsevere bir müzik resitali yaşattı.

ENGELSİZ SANAT…

Konserin sonunda, doğuştan 2 kolu olmayan ve sol ayak parmaklarıyla nota basarak klasik müziğin en zorlu üflemeli çalgılarından biri olan kornoya nefes veren Felix Klieser ile Şef Adrian Prabava ve orkestra üyeleri, dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Konserin ardından Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, Şef Adrian Prabava’yı kuliste ziyaret ederek kutladı ve günün anısına bir plaket takdim etti.

GURUR VERİCİ BİR GECE…

Konserin ardından bir açıklama yapan Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, “Yıllardır sürdürdüğümüz bu anlamlı destek ile sanatçılarla sanatseverleri buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hepimiz için gurur verici bir geceydi. Ulu Önder Atatürk ve Çanakkale’de destan yazan kahramanlarımızı bir kez daha andığımız bu anlamlı gecede heyecanımızı ve gururumuzu paylaşan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.