SON DAKİKA
Hava Durumu

Chris Hemsworth oyunculuğa ara verecek

Marvel karakterlerinden Thor’a hayat veren aktör Chris Hemsworth, alzheimer hastalığına genetik olarak yatkın olduğunu öğrenmesinin ardından oyunculuğa bir süre ara verebileceğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2022 07:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2022 07:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Chris Hemsworth oyunculuğa ara verecek

Ünlü oyuncu Chris Hemsworth, 'Limitless' adlı Disney+ ve National Geographic ortak yapımı bir seride, uzun yaşam ve yaşlanmayı önlemeye ilişkin yolları keşfediyordu.

Yapım kapsamında genetik test yaptıran 39 yaşındaki oyuncu, gelecekte Alzheimer olma olasılığını artıran ‘APOE4’ geninin iki kopyasına sahip olduğunu öğrendi.

Yaşadıklarını Variety’e anlatan Hemsworth, test sonuçlarının çekim sırasında geldiğini ancak serideki doktor Peter Attia’nın yapımcı Darren Aronofsky’yi arayarak, "Bunu kameralar kapalı söylemek istiyorum" dediğini anlattı.

APOE4’ün önden belirleyici bir gen olmadığını ancak güçlü bir gösterge olduğunu söyleyen Hemsworth, Alzheimer hastalığına yakalanma riskinin 8 ila 10 kat daha fazla olduğunu söyledi.

"ÇOCUKLARIM VE KARIMLA BİRLİKTE OLMAK İSTİYORUM"

Hemsworth, bu haberi almasının üzerine bir süre oyunculuğa ara vermek istediğini belirtti. Aktör "Limitless’ın çekimlerini bitirdik, kontratım olan diğer işleri de tamamladım. Bu haberle birlikte de bende bir ara verme dürtüsü belirdi. Artık eve gidip çocuklarımla ve karımla olmak istiyorum." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.