SON DAKİKA
Hava Durumu

Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez bebeğinin ölümü hakkında konuştu

Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez, hayatını anlatan 'I Am Georgina' adlı belgeselde, ikizlerinden birinin doğumda hayatını kaybetmesi hakkında ilk kez konuştu. "Hayatımın hem en iyi hem de en kötü anını birlikte yaşadım" diyen Rodriguez, evlat acısının üstesinden nasıl geldiğini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez bebeğinin ölümü hakkında konuştu

Ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez, doğumda bebeğini kaybetmesiyle ilgili ilk kez konuştu.

Nisan 2022'de, 38 yaşındaki Ronaldo ile 29 yaşındaki Rodriguez, Bella Esmeralda adını verdikleri kızlarını kucaklarına aldılar, ancak kızlarının ikizi doğumda ölmüştü. 

AĞLAYARAK ANLATTI

Georgina Rodriguez'in, Ronaldo ile tanışması ve hayatının değişimini anlattığı I Am Georgina adlı belgeselin ikinci sezon tanıtımında, bebeğini  kaybetmesiyle ilgili bölüme yer verildi. Rodriguez'in bebeğinin kaybını anlatırken gözyaşlarını tutamadığı görüldü. 

"40 milyonun üzerinde kişi beni takip ediyor, ancak hiç kimse gerçekte ne hissettiğimi bilmiyor" diyen Rodriguez, "Bu yıl hayatımın hem en iyi hem de en kötü anını birlikte yaşadım" şeklinde konuştu.

Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez bebeğinin ölümü hakkında konuştu - 3

"YAŞAMAK İÇİN NEDENLERİM VAR"

İkizlerinin doğmasını beklerken, sadece bir bebeğinin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi şokunu yaşayan Rodriguez, "Hayat devam ediyor. Yaşamak ve güçlü olmak için nedenlerim var" dedi.

Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez bebeğinin ölümü hakkında konuştu - 4

“Cris, gündemimi devam ettirmem konusunda beni çok cesaretlendiriyor. Bana, 'Gio, hayata devam et. Bu seni iyileştirecek' diyor" ifadesini kullanan Rodriguez, "Şu anda önceliğim ailem ve çocuklarım. Çok mutlu ve minnettarım" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.