SON DAKİKA
Hava Durumu

Icardi-Wanda Nara ayrılığında ihanet iddiası!

Wanda Nara ile Mauro Icardi’nin ayrılığı tam anlamıyla bomba etkisi yarattı. Ayrılığın perde arkasında ise ihanet olduğu iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2022 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2022 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Icardi-Wanda Nara ayrılığında ihanet iddiası!

Cimbom’da saha dışında yaşanan bir gelişme her şeyin önüne geçti. Sarı-Kırmızılılar’ın PSG’den kadrosuna kattığı dünyaca ünlü yıldız Mauro Icardi ve medyatik eşi Wanda Nara’nın ayrılık haberi gündemi sarstı.

REKLAM MI?

Bir başka iddiaya göre ise yaşanan gelişmeler tamamen reklam amaçlı. İkili daha önce de birçok kez ayrılık kararı almış ancak ardından barışmıştı. Ayrılık açıklamasından saatler öncesinde Icardi’ye Instagram üzerinden sevgi sözcükleri yağdıran Wanda Nara’nın kendi adını taşıyan markanın satışlarının artması için böyle bir yol izlediği öne sürülüyor.

GALATASARAY’DA ENDİŞE

Wanda Nara’nın Instagram hesabında Icardi ile olan tüm fotolarını silmesi de dikkatleri çekti. Şu anda Arjantin’de bulunan ve çocuklarından ayrı olan Nara’nın İstanbul’a dönüp dönmeyeceği ise merak konusu. Ayrıca yaşanan bu sürecin Icardi’nin performansına olumsuz bir yansıma yapma ihtimali de Galatasaray’da büyük bir endişe yaratıyor.

İKİLİ ARASINDA PROTOKOL

Arjantin basınının iddiasına göre geçen yıl yine ayrılık yaşayan Icardi-Nara çifti protokol yaptı. Icardi, 2050 yılına kadar olan tüm gelirlerini eşine devretti. Eğer ikili resmen ayrılırsa, Icardi’nin tüm mal varlığı Wanda Nara’nın olacak. Dün basına açık yapılan idmanda tüm gözler Icardi’nin üzerindeydi. Arjantinli yıldızın oldukça neşeli ve rahat tavırlar sergilemesi dikkatlerden kaçmadı.

İHANET İDDİASI

Nara’nın önceki gece Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımla ayrılık açıklaması yapmasının ardından çok flaş iddialar da birbirini izledi. İlk iddiaya göre ikilinin arasına ihanet girdi. Wanda Nara’nın Venezuela’lı ünlü rap yıldızı L-Gante ile bir gece kulübünde görüntülenmesi ortalığı karıştırdı. Icardi ve Wanda Nara arasında bu nedenle sert bir tartışma yaşandığı ve ardından da ayrılık kararı alındığı belirtiliyor. (Takvim)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.