SON DAKİKA
Hava Durumu

İşte Zeynep Bastık'ın Dünya Kupası'ndan kazanacağı para

Bugün 2022 Dünya Kupası etkinliği kapsamında Katar'da sahneye çıkacak ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın kazanacağı ücret belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2022 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2022 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
İşte Zeynep Bastık'ın Dünya Kupası'ndan kazanacağı para

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda bugün sahne alacak olan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Dünya Kupası tarihine geçmeye hazırlanıyor. Ünlü şarkıcının Dünya Kupası'ndan kazanacağı para dudak uçuklattı.

Katar'ın Al Kor kentindeki Al Bayt Stadı'nda oynanan Katar-Ekvador karşılaşmasıyla başlayan 2022 Dünya Kupası'nda bir ilk gerçekleşecek. Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Dünya Kupası tarihinde ilk kez sahne olan Türk şarkıcı olarak tarihe geçecek. Ünlü şarkıcının Katar'da vereceği konser karşılığında kazanacağı ücret ise dudak uçuklattı.

TRT ekranlarında izleyiciyle buluşan Dünya Kupası'nda yaşanan sürpriz gelişme Türk futbolseverler başta olmak herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, 2022 Dünya Kupası boyunca devam edecek FIFA Taraftar Festivali'nde (FIFA Fan Festivali) bugün sahne alacak.

Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda Dünya Kupası'nda konser vereceğini açıklayarak "Heyecanlı ve gururluyum" ifadelerine yer vermişti.

Ünlü şarkıcı Al Khor Al-Bayt Stadyumu'nda; Nicki Minaj, Maluma, Myriam Fares, BTS, Black Eyed Peas, J Balvin, Shakira, Nora Fatehi ve Patrick Nnaemeka Okorie gibi yıldız isimler ile performans sergileyecek.

Dev maçların olduğu gün sahne alacak Zeynep Bastık, tüm dünyaya şarkılarıyla seslenecek. Zeynep Bastık'ın bu organizasyonda kazanacağı ücret ise dudak uçuklattı.

Karar'da yer alan habere göre, ünlü şarkıcının bugün vereceği konser karşılığında 250 bin dolar kazanacağı öne sürüldü. Bastık'ın "Gururluyum" diyerek yaptığı paylaşım sosyal medyada gündeme gelmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.