SON DAKİKA
Hava Durumu

Kaan Boşnak ile boşanma aşamasında olan Başak Ceylan Torun sessizliğini bozdu

‘Yüzyüzeyken Konuşuruz’ grubunun solisti Kaan Boşnak’ın boşanma aşamasındaki eşi Başak Ceylan Torun, eşinden şiddete uğradığını iddia etmişti Kaan Boşnak ise çıkan iddiaları yalanlamıştı. Başak Ceylan Torun, şimdi ise sosyal medya sayfasından paylaştığı fotoğraflar şiddet iddialarını güçlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2022 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2022 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Kaan Boşnak ile boşanma aşamasında olan Başak Ceylan Torun sessizliğini bozdu

Yüz yüzeyken Konuşuruz ’un solisti olan Kaan Boşnak, hakkında çıkan eşine şiddet uyguladığı iddiaları ile başı dertte. Kaan Boşnak 2020 yılında organizatör Başak Ceylan Torun ile dünya evine girmiş ve bu evlilikten bir çocuğu olmuştu. Boşanma aşamasında olan çift hakkında şiddet iddiaları ortaya çıkmıştı. Başak Ceylan Torun’un şiddete uğradığı iddiaları haberlere yansınken şarkıcı Kaan Boşnak iddialarla ilgili ilk defa konuştu. Avukatı aracılığı ile bir açıklama yapan Boşnak, “Basına yansıyan ve kamuoyuna servis edilen gerçek dışı haber ve iftiralardan, sizlerle birlikte ve eş zamanlı olarak haberdar olmuş durumdayız” dedi.

Tüm bunların ardından bir paylaşımda bulunan Başak Ceylan Torun, “Evlendiğim günden beri uyuşturucu, şiddet, intihar teşebbüsleri ve aldatılma çarkından döndüm durdum.” ifadeleriyle başlayan bir yazı paylaştı. Hamileyken bile dövüldüğünü iddia eden Torun’un darp edildikten sonraki halini paylaşarak iddiaları güçlendirdi.  Başak Ceylan Torun, sosyal medya sayfasından şu ifadeleri kullandı, “ Evlendiğim günden beri uyuşturucu, şiddet, intihar teşebbüsleri ve aldatılma çarkında döndüm durdum. Dövüldüm, hamileyken de dövüldüm, tehdit edildim, aşağılandım, 25 günlük bebeğimle terk edildim.

Ben bunca şey karşısında sessiz kalıp, çocuğumu tek başıma büyütmeye çabalarken, sütü kesilen ve 25 günlük lohusa olan bir anneye bunları yaşatıp, o hiçbir şey olmamış gibi konserlerine ve normal hayatına devam etti, bizi yok saydı. Bütün çabalarıma rağmen bir kere bile çocuğunu ne aradı ne gördü, ne de herhangi bir destekte bulundu.

Bundan sonraki süreçte bütün delillerimle mahkeme önünde olacağım. Bunun gibi onlarca ses kaydı, video, fotoğraf ve hastane raporlarımı mahkemeye sunacağım. Sırf basın haber yapmasın diye, hastaneye götürülmediğim için eve kapatıldığımda, çocuğum karnımda üç gün hareket etmedi. Ben çok ama çok zor günler yaşadım. Ve sadece “o ünlü, aman basın, aman magazin” diye tehdit edildim. Onun kariyeri ve onun itibarı önde tutularak, benim bu yaşadıklarımı normalleştirilmek ve beni susturup bastırmak istediler. Bu saatten sonra şiddet karşısında artık daha fazla susmayacağım.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.