SON DAKİKA
Hava Durumu

MasterChef jürisinde ayrılık iddiası

Türkiye'nin fenomen yarışmalarından biri olan ve özellikle jürilerinin dikkat çektiği MasterChef Türkiye'den şok ayrılık haberi geldi. İddiaya göre ünlü şef kararını verdi, bavulunu topladı ve gitti. Öte yandan bir jüri üyesinin daha veda edeceği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2023 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2023 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
MasterChef jürisinde ayrılık iddiası

Jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna oturduğu MasterChef Türkiye, bu sezon da ekranlardaydı.

Yarışma programı Masterchef, gelecek sezon All-Star formatıyla yayınlanacak. Ancak şeflerden ikisi kadroda olmayacak.

Ayrılık kararı alan ünlü şefin bazı anlaşmazlıklar nedeniyle programa veda ettiği ileri sürüldü. İddiaya göre Acun Ilıcalı'nın teklif götüreceği yeni şef de belli oldu.

Yeni sezonun All Star formatında yapılacağı dilden dile yayılırken MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın bazı anlaşmazlıklar nedeniyle programa veda ettiği ileri sürüldü.

Yoğun çekim programı nedeniyle restoranına ve özel hayatına yeterince vakit ayıramayan Mehmet Şef'in iddialara göre aldığı ücret konusunda da sorun yaşadığı iddia edildi.

Yerine gelen isim Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın barıştırdığı ikizlerden Ömür Akkor

Takvim'de yer alan habere göre, Acun Ilıcalı'nın Yalçınkaya'nın yerine Ömür Akkor'a teklif yapacağı iddialar arasında.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gastronomi alanında ödül alan ikiz kardeşleri Cumhurbaşkanlığı Kültür Ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni’nde barıştırmıştı.

İddiaya göre MasterChef Türkiye jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun yeni sezonda olmayacağı öğrenildi. Somer Sivrioğlu restoranlarıyla ilgilenmek için dört ay içerisinde Avusturalya'ya kesin geri dönüş yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.