SON DAKİKA
Hava Durumu

Mauro Icardi ile Wanda Nara ayrılığında aldatma iddiası

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi’nin takım arkadaşı Maxi Lopez ile evli olduğu dönemde birliktelik yaşamaya başladığı sonrasında evlendiği eşi ve menajeri Wanda Nara, Arjantinli yıldızla ayrıldıklarını açıkladı. Bir süredir evliliklerinde kriz yaşadıkları öne sürülen ikiliden Wanda Nara’nın yıldız futbolcuyu şarkıcı L-Gante ile aldattığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2022 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2022 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Mauro Icardi ile Wanda Nara ayrılığında aldatma iddiası

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, Arjantinli yıldızla ayrıldıklarını açıkladı. Ayrılık kararını yaptığı paylaşımla duyuran Wanda Nara, “Bu anı yaşamak benim için acı verici” ifadelerini kullandı.

“Ancak yaşananlar ve medya spekülasyonları göze alındığında bunun benden duyulmasını tercih ederim” diyen Wanda Nara, ayrılık hakkında herhangi bir ayrıntı vermeyeceğini söyledi.

Bir süredir evliliklerinde kriz yaşadıkları öne sürülen ikiliden Wanda Nara’nın yıldız futbolcuyu şarkıcı L-Gante ile aldattığı iddia edildi.

Wanda Nara, 2021’in son aylarında da kendisini aldattığı gerekçesiyle Icardi’den ayrıldığını açıklamış ancak Arjantinli yıldızın özür dilemesinin ardından iki isim barışmıştı.

Icardi, Wanda Nara ile takım arkadaşı Maxi Lopez ile evli olduğu dönemde, 2013’te birlikte olmaya başlamıştı. Arkadaşının eşi ile birlikte olan ve sonrasında evlenen Icardi, arkadaşının hedefi olurken; Lopez, karşılaştıkları maçlarda Icardi’nin elini sıkmıyordu.

Nara 2013 yılında Maxi Lopez’den boşanmış ve 2014 yılında Mauro Icardi dünyaevine girmişti. Çiftin, 5 ve 6 yaşlarında iki kızı bulunuyor. Nara’nın önceki evliliğinden ise üç oğlu var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.