SON DAKİKA
Hava Durumu

Mauro Icardi: Wanda Nara'nın savunulacak tarafı kalmadı

Galatasaray'a geldiği günden bu yana futbol dışında sürekli aşk hayatıyla gündeme gelen Mauro Icardi, sosyal medya hesabından eşini eleştirdi. Tecrübeli futbolcu, "Bunlara katlanamam" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2022 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2022 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Mauro Icardi: Wanda Nara'nın savunulacak tarafı kalmadı

Magazin dünyasının aşklarını yakından takip ettiği Mauro Icardi ile Wanda Nara çifti geçtiğimiz hafta ayrılığı konuşulmuştu.

Galatasaray'ın golcüsü Icardi'den eşiyle ilgili sosyal medyadan açıklama geldi.

"Ben deli değilim"

Sarı-kırmızılı futbolcu sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Ben deli değilim. Wanda'nın nasıl bir insan olduğunu her zaman bildim ve onu savundum. Artık geldiğimiz noktada Wanda'nın savunulacak bir tarafı kalmadı. Tavırlarıyla tüm dünyanın alay konusu oluyor. Ben bunlara katlanmaya hazır değilim." ifadelerini kullandı.

Icardi açıklamasının devamında, "Ben çocuklarımızı düşünüyorum. Çünkü, olan onlara oluyor. Benim nasıl bir baba olduğumu biliyorlar. Benden olmayan çocuklarımızı bile hep kendi çocuklarım gibi sevdim. Wanda döndüğü zaman ne yapacağımıza oturup bakacağız. Medyadaki bu sirk oyunu bitecek." dedi.

Wanda Nara fotoğrafları sildi

Wanda Nara Arjantin'de kaldı. Çift arasındaki ayrılığın devam ettiği gözlemlenirken Wanda Nara, Arjantin'de bir TV programına konuk oldu.

Mauro Icardi'yle olan tüm paylaşımlarını sosyal medya hesaplarından kaldıran Wanda Nara'nın eşi Mauro Icardi ise hala Wanda Nara'yı takip ediyor. Mauro Icardi'nin Instagram hesabında ikilinin fotoğrafları da duruyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.