SON DAKİKA
Hava Durumu

Oyuncu Ezra Miller hakkında iddia: Kendini mesih sanıyor

Son dönemde birden fazla taciz vakasıyla ve bir kadına saldırmakla suçlanan ABD’li oyuncu Ezra Miller hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2022 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2022 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Oyuncu Ezra Miller hakkında iddia: Kendini mesih sanıyor

 Fantastik Canavarlar serisinin yıldızı Ezra Miller hakkında çıkan taciz ve saldırı suçlamalarının ardından oyuncu,  ‘karmaşık akıl sağlığı sorunları’ nedeniyle tedaviye başladığını söylemişti.

Vanity Fair dergisinin oyuncu hakkında hazırladığı habere göre, oyuncunun kendisini ‘mesih’ sandığına dair bazı iddialar ortaya atıldı.

Ebeveynlerinin 2019 yılında boşanmasıyla akıl sağlığının kötüye gittiği belirtilen 29 yaşındaki oyuncunun yakın arkadaşları, ünlü oyuncunun kendini mesih sandığını söyledi.

'KENDİNİ MESİH SANIYOR"

Kaynaklara göre oyuncunun zamanla narsist bir kişiliğe büründüğü ve kendine genç insanlardan oluşan gruplar bulduğu belirtildi. “Mesih olduklarından ve neler yaptıklarından bahsederlerdi” diyen kaynaklar, oyuncunun İzlanda’da durmadan parti yaptığını, 2-3 boyunca partilediğini aktardı.

Oyuncu ve liderlik yaptığı grubunun bir çeşit devrim yöneteceklerini söyledikleri belirtildi. Aynı zamanda bu grubun, Vermont’taki evlerinde bir çeşit sunaklarının olduğu ve kadınların gelip bir şeyler sundukları biliniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.